19.12.2024
Телеканал NTD

Кількість загиблих через зливи на Шрі-Ланці зросла до 25 осіб

Кількість загиблих через зливи на Шрі-Ланці зросла до 25 осіб

Такі наслідки злив на Шрі-Ланці. Кількість загиблих унаслідок повеней та зсувів у країні зросла до 25...

Дата завантаження: 2024-03-19

video

Такі наслідки злив на Шрі-Ланці. Кількість загиблих унаслідок повеней та зсувів у країні зросла до 25. Більша частина з них потонула.

Тут, у столиці Північно-Західної провінції, зійшов зсув. Він зруйнував житлові будинки. Загинуло принаймні двоє осіб.

[житель села]:
«Рясний дощ почався о сьомій вечора, а це сталося десь о пів на десяту. У темряві ми нічого не могли вдіяти. Тіла загиблих знайшли лише вранці».

Зливи пройшли в 17 із 25 округів Шрі-Ланки. Затоплено багато автотрас, зокрема основні транспортні артерії. У великому місті Чілау затопило лікарню.

[Асірі Карунавардене, голова Національного будівельного інституту]:

«Коли випустили попередження про небезпеку зсувів, і десь іде дощ, то зсув у тому районі, найімовірніше, буде. Треба дослухатися до попереджень та діяти відповідно».

За даними метеобюро, за найближчі два дні дощі припиняться. Ділянка пониженого тиску зміщується до узбережжя Індії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кількість загиблих через зливи на Шрі-Ланці зросла до 25 осібВ Улан-Баторі внаслідок вибуху автоцистерни спалахнула багатоповерхівкаТайвань відігнав катер берегової охорони КНР від своїх островів ЦзіньменьСША внесли єменських хуситів до списку терористичних угрупованьУ Техасі арештовуватимуть і ув’язнюватимуть нелегальних мігрантів«Я відчуваю натхнення і прагнення стати кращою»: глядачі про концерт Shen YunРуйнування та цунамі: в Японії після землетрусу розбирають завали й чекають новогоУ ЄС узгодили нові правила приймання мігрантівЩе один американський штат дискваліфікував Дональда ТрампаАпеляційний суд визнав Саркозі винним у незаконному фінансуванні передвиборчої кампанії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: