20.02.2024
Телеканал NTD

На місці обвалення багатоповерхівки в Нігерії тривають пошуки

На місці обвалення багатоповерхівки в Нігерії тривають пошуки

Схвильовані родичі чекають на інформацію з місця обвалення багатоповерхівки в нігерійському Лагосі. Пошуково-рятувальні бригади працюють із..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Схвильовані родичі чекають на інформацію з місця обвалення багатоповерхівки в нігерійському Лагосі. Пошуково-рятувальні бригади працюють із понеділка.

Родич цього чоловіка не прийшов додому до дружини та дитини.

[Хазіз Олалере, родич жертви обвалення]:
«У мене там родич. Ми телефонували йому вчора. Спочатку телефон був вимкнений, потім не було відповіді, а далі ми дізналися про інцидент у нього на роботі. Коли хтось не приходить додому, то виходиш його шукати, тож ми тут».

22-поверховий дім ще тільки будували. Скільки саме людей було всередині, невідомо. За словами деяких свідків, близько ста.

Поки що вдалося знайти тіла 23-х загиблих. Людей десять витягли з-під завалів живими та відправили до лікарні. Деякі з них — у тяжкому стані.

Що стало причиною обвалення, поки також не повідомляють. Однак багато хто впевнений, що річ у неякісному будівництві.

[Діпо Аяї, голова Ради з реєстрації архітекторів Нігерії]:
«Такі проблеми беруться не з повітря. Це сталося або через професійну недбалість, або через будматеріали та підрядника. Якщо підрядники некомпетентні, то закінчується так. Якщо підійти до будівлі, що завалилася, то неозброєним оком видно, що деякі матеріали не відповідають стандарту. Разом з іншими чинниками це призведе до обвалення будь-де у світі».

І такі трагедії у Нігерії не рідкість. Так, у 2014 році внаслідок обвалення шестиповерхівки в Лагосі загинуло 116 людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

На місці обвалення багатоповерхівки в Нігерії тривають пошукиНайбільший у світі круїзний лайнер «Ікона морів» уперше вирушив у плавання з пасажирамиНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомСША заступилися за Філіппіни після їхнього зіткнення з КитаємГубернатор Флориди Рон Десантіс зійшов із дистанції та підтримав Дональда ТрампаТрьох американських військовиків убито внаслідок атаки дрона в ЙорданіїУгорці виходять на протести через скандал навколо президентського помилуванняУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄСООН ухвалила першу глобальну резолюцію щодо штучного інтелекту

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: