18.03.2024
Телеканал NTD

Боснійський весільний музикант знайшов спосіб, як не втрачати чайових

Боснійський весільний музикант знайшов спосіб, як не втрачати чайових

Більше жодних виправдань для тих, хто не дає чайових. Боснійському музикантові Желько Джякичу надто часто казали,..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Більше жодних виправдань для тих, хто не дає чайових. Боснійському музикантові Желько Джякичу надто часто казали, що немає готівки. Тому він прикріпив до акордеона термінал для оплати банківською карткою.

[Желько Джякич, музикант]:
«Ця ідея спала мені на думку, бо люди на святах часто жартома вдають, що вставляють картку в міхи акордеона. Я вирішив їх перехитрити. Якщо вони справді захочуть дати чайові за музику, то зможуть це зробити через термінал. Вони навіть отримають чек».

Музикант переважно грає на весіллях. Він також установив на акордеоні три мікрофони, а ще смартфон, щоб можна було послухати музику з інтернету.

[Більяна Джякич, дружина музиканта]:
«Люди сміються, коли бачать це все. Вони запитують, що ще з’явиться після трьох мікрофонів і термінала для сплати»

За фахом Желько інженер-електронник. Музика — його хобі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Боснійський весільний музикант знайшов спосіб, як не втрачати чайовихВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили місто40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: