27.12.2024
Телеканал NTD

Брати-перукарі вистрижуть шедевр на вашій потилиці

Брати-перукарі вистрижуть шедевр на вашій потилиці

Рука художника не здригнеться. Під нею народжується шедевр, який нікого не залишить байдужим — не озирнутися..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Рука художника не здригнеться. Під нею народжується шедевр, який нікого не залишить байдужим — не озирнутися на таке просто неможливо.

[Дарбар Сінгх, клієнт]:
«Сьогодні на мені виголили Тадж-Махал. Мавзолей дуже гарний, з такою зачіскою я виділятимуся з натовпу».

Творці цих шедеврів — два брати-перукарі. Вони вже стали зірками інтернету.

Як кажуть, будь-яка примха за ваші гроші — від зірок Голлівуду й Боллівуду до знаменитих спортсменів і просто пам’яток. А гроші не такі вже й великі — майстри беруть від 20 до 30 доларів.

[Шампі, клієнт]:
«Це зачіска з Майклом Джексоном. Я його великий шанувальник і давно хотів таку. Нарешті, мрія здійснилася, і я дуже щасливий».

[Гурвіндер Сінгх Сідху, перукар]:
«Ми робимо з волосся портрети знаменитих крикетистів, Двейна Джонсона на прізвисько “Скеля”, Кріштіану Роналду, боллівудських акторів Аджая Девгана та Рітіка Роша».

Інструменти — ножиці й електробритва. Завдяки різній довжині волосся виходить зображення.

Дрібні деталі промальовують спеціальним олівцем. Зрештою виходить щось на зразок татуювання. За кілька днів воно змиється, але основний малюнок залишиться.

На роботу йде від години до чотирьох.

Брати відкрили свій перукарський бізнес 7 років тому. Зараз обом коло 30. Вони могли б водити вантажівку, як їхній батько, проте захотіли чогось більш творчого.

Зараз після робочого дня в салоні вони безплатно стрижуть друзів і сусідів. Заодно набивають руку.

[Раджвіндер Сінгх Сідху, перукар]:
«Хочемо вивести нашу роботу на міжнародний рівень. Змагання з перукарського дизайну проводять у США й Мексиці, і ми спробуємо взяти участь. Прославити там Індію, щоб усі могли пишатися нашою країною».

А для початку брати-перукарі планують хоча б переїхати до якогось великого міста Індії, наприклад до Мумбая, столиці Нью-Делі або ж на Гоа, де багато туристів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Брати-перукарі вистрижуть шедевр на вашій потилиціУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: