25.01.2024
Телеканал NTD

Боснієць поставив будинок, який обертається, щоб догодити дружині

Боснієць поставив будинок, який обертається, щоб догодити дружині

Цей будинок, що в боснійському місті Србац, може обертатися навколо своєї осі. А все через примхи..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Цей будинок, що в боснійському місті Србац, може обертатися навколо своєї осі. А все через примхи дружини його власника, якій постійно не подобався краєвид із тієї чи іншої кімнати.

[Воїн Кушич, винахідник]:
«Коли я будував дім, спальня була з цього боку, а дитяча — з іншого. Дружині це не сподобалося, і вона запропонувала все поміняти, щоб вікна вітальні виходили на дорогу».

Голова сім’ї зламав стіни й усе переробив, але догодити не зміг. Зрештою йому просто набридло постійно все змінювати.

[Воїн Кушич, винахідник]:
«Я сказав: “Я побудую тобі дім, що обертається, щоб ти повертала його разом із вхідними дверима так, як забажаєш. Тому, якщо побачиш непроханих гостей, поверни вхідні двері в інший бік”».

Винахідливий боснієць будував дім шість років. На найнижчій швидкості будівля робить повний оберт за добу, на найвищій — за 22 секунди.
Коротке посилання на цю сторінку:

Боснієць поставив будинок, який обертається, щоб догодити дружиніОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Таїланді бенкетом відзначають День слонаЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці Косова

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: