26.08.2024
Телеканал NTD

У зоопарку Куби — бебібум завдяки пандемії

У зоопарку Куби — бебібум завдяки пандемії

Наслідки пандемії не завжди погані. У головному зоопарку Куби на фоні затишшя розпочався бебібум. Доглядачі кажуть,..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Наслідки пандемії не завжди погані. У головному зоопарку Куби на фоні затишшя розпочався бебібум.

Доглядачі кажуть, що на світ з’явилися дитинчата рідкісних видів, яких не бачили тут уже давно.

[Рахель Орітс, ветеринар]:
«У нашому зоопарку народилося понад десять представників цінних видів, які перебувають під загрозою зникнення».

Серед новонароджених леопарди, бенгальські тигри, зебри, жирафи, антилопи та бики.

[Рахель Орітс, ветеринар]:
«Дуже цінуються антилопи та орикс шаблерогий. Їх нам подарувала Намібія. Їх непросто розводити, бо в зоопарку постійно відвідувачі, і тварини хвилюються. А пандемія, навпаки, зробила їх спокійнішими. Бенгальські тигри — ще один важливий вид. І тепер ми маємо чотири дитинчати, яким приблизно по шість місяців».

[Дебора Масо, ветеринар]:
«Під час пандемії народилося кілька представників екзотичних видів тварин, зокрема жирафа, яку назвали Рейчел. Самиці коло п’яти місяців. Це для нас велике досягнення та радість».

Утім, не все так чудово. Через те, що відвідувачів поменшало, стало бракувати продуктів та ліків для тварин. Проте доглядачі роблять усе можливе, щоби звірі не голодували.

Національний зоопарк Куби — одне з найулюбленіших місць, куди приходять тутешні жителі. У ньому мешкає більш як 1400 тварин 120 видів, зокрема слони та носороги.
Коротке посилання на цю сторінку:

У зоопарку Куби — бебібум завдяки пандеміїУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Фестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотеку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: