28.06.2024
Телеканал NTD

Не піддається старості: 81-річний японець став скейтбордистом

Не піддається старості: 81-річний японець став скейтбордистом

81-літний японець Йосіо хвацько з'їжджає на скейтборді. Розучувати нові трюки для нього стало пристрастю. До скейт-парку..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

81-літний японець Йосіо хвацько з’їжджає на скейтборді. Розучувати нові трюки для нього стало пристрастю. До скейт-парку в Осаці він приходить уже два роки, відколи придбав роликову дошку на розпродажі.

[Йосіо Кіносіта, скейтбордист]:
«На ринку продавали непотрібні речі з вокзалу. Я випадково побачив скейтборд. Він коштував доларів сім, тому я купив його. Молодь катається на скейтах, і я подумав, чи зможу так само».

Спочатку дідусь міг тільки стояти, тримаючись за поручні. Поступово навчився їздити вгору-вниз по пандусах і розвертатися на 180 градусів. Потім почав вчитися в дітей і підлітків різних трюків. Кататися приходить майже щодня.

[Йосіо Кіносіта, скейтбордист]:
«Коли люди в літах вчаться чогось нового, треба потроху практикуватися щодня, інакше швидко все забудеш. Я думав, що зможу виконати один трюк, якого навчився вчора, але сьогодні в мене знову не вийшло. Довелося вчитися з початку».

Про падіння і травми дідусь-скейтбордист не думає. Уважає, що його тренування — найкращі ліки проти старості. Крім занять скейтбордингом, він ще підробляє помічником на стоянці для велосипедів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Не піддається старості: 81-річний японець став скейтбордистомДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Смугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаЦерква в Болівії влаштувала свято для сотень бездомнихСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: