26.02.2024
Телеканал NTD

Шоколадні сукні зачаровують публіку на виставці в Парижі

Шоколадні сукні зачаровують публіку на виставці в Парижі

Мода й шоколад надихнули дизайнерів на створення екстравагантного вбрання. На подіум виходять моделі в сукнях, усипаних..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Мода й шоколад надихнули дизайнерів на створення екстравагантного вбрання. На подіум виходять моделі в сукнях, усипаних солодкими прикрасами. У Парижі проходить 26-й Салон шоколаду. Цього року тема виставки – Ренесанс.

Деякі моделі й самі долучилися до створення шоколадних суконь.

[Леа Франсуа, модель]:
«Гадаю, це єдина сукня на виставці, повністю зроблена із шоколаду. Вона важить 12 кілограмів. Праця неймовірна».

Салон шоколаду повернувся до виставкового центру «Порт-де-Версаль» уперше з початку пандемії. У ньому беруть участь 280 шоколатьє і кондитерів з усього світу.

Упродовж п’яти днів тут проводитимуть виставки шоколадних скульптур, змагання та майстер-класи. Усі вироби можна покуштувати й купити.
Коротке посилання на цю сторінку:

Шоколадні сукні зачаровують публіку на виставці в ПарижіРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракар

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: