26.06.2024
Телеканал NTD

Дитинча зебри Греві дебютує в зоопарку на півночі Мексики

Дитинча зебри Греві дебютує в зоопарку на півночі Мексики

Це надія на відродження виду. Цьому дитинчаті рідкісної зебри Греві щонайбільше два тижні. Воно народилося в..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Це надія на відродження виду. Цьому дитинчаті рідкісної зебри Греві щонайбільше два тижні. Воно народилося в зоопарку мексиканського міста Гарсія і вже стало маленькою місцевою зіркою.

[Герардо Гонсалес, доглядач]:
«Наш зоопарк — єдиний у Мексиці, де є такі зебри. На жаль, це вид, що вимирає. Ми робимо все можливе для його збереження й розведення, щоб у майбутньому поділитися цими зебрами з іншими зоопарками».

Батьків лошати звуть Пончо й Естрелла. Самому малюкові імені поки не придумали. Його зріст — приблизно пів метра, а вага — 15 кілограмів. Він харчується материнським молоком. Коли підросте, перейде на сіно, люцерну, яблука та моркву.

Зебри Греві мешкають у Східній Африці. Вони найбільші в родині коневих, якщо не брати до уваги одомашнених тварин.

Ці зебри мають тонші чорно-білі смуги, ніж в інших видів. Ще одна відмінність — великі округлі вуха.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дитинча зебри Греві дебютує в зоопарку на півночі МексикиОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівБалабан — душа музичної культури АзербайджануКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в Італії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: