29.03.2024
Телеканал NTD

Спорт та екологія — головні тренди на виставці дитячих товарів у Лондоні

Спорт та екологія — головні тренди на виставці дитячих товарів у Лондоні

Вийти на ранкову пробіжку разом із новонародженим пропонують на виставці дитячих товарів у Лондоні. Цей візок..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Вийти на ранкову пробіжку разом із новонародженим пропонують на виставці дитячих товарів у Лондоні.

Цей візок розробила відома компанія — виробник колясок для малят. Його можна прикріпити як до себе, так і до велосипеда й навіть лиж.

[Наташа Тернер, менеджер компанії ― виробника дитячих колясок]:
«Коли біжиш із коляскою, то завжди треба тримати її однією рукою — так людина втрачає свободу руху. Але якщо візок прикріпити до талії, то можна відчути свободу».

Серед інших новинок — спортивний одяг для вагітних та органічні харчі.

Загалом головний тренд на виставці — екологічність. Багато які тканини та одяг зроблено з перероблених чи органічних матеріалів. Приміром, ці пледи.

[Вікторія Оклі, менеджер компанії ― виробника пледів]:
«Верхній шар зв’язаний з органічної пряжі, а внутрішня частина — з трикотажу та органічної бавовни. Ми також пропонуємо шапки та ковдри. Вони теж з органічної бавовни».

А ця компанія, оскільки малюки швидко виростають зі свого одягу, пропонує брати дитячі речі напрокат. Каже, що це корисніше для довкілля, адже всі непотрібні чепчики та боді опиняються на звалищі.

Виставка тривала два дні. Трендом на ній було здоров’я, фізична форма та екологічність.
Коротке посилання на цю сторінку:

Спорт та екологія — головні тренди на виставці дитячих товарів у ЛондоніКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїМармурова мапа давнього Рима знову постала перед публікою в новому музеїМісто льоду та снігу: у Харбіні створюють сотні крижаних та снігових композиційДерев’яний каркас даху собору Паризької Богоматері відновилиРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментах

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: