25.12.2024
Телеканал NTD

Гарбуз заввишки з 5-поверховий будинок з’явився біля затоки в Гонконзі

Гарбуз заввишки з 5-поверховий будинок з'явився біля затоки в Гонконзі

Гонконжці теж можуть долучитися до масштабного святкування Геловіну. У місті цього дня масових заходів зазвичай не..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Гонконжці теж можуть долучитися до масштабного святкування Геловіну. У місті цього дня масових заходів зазвичай не проводять. Але цього разу є привід — біля затоки Вікторія з’явився величезний гарбуз.

Скульптура заввишки з п’ятиповерховий будинок приваблює тих, хто бажає провести тематичну фотосесію та кому набридли звичайні костюмовані вечірки.

Гарбуз став частиною виставки просто неба. Організатори надіються, що він привабить багато відвідувачів, особливо дітей.

[Сої Іп, організаторка виставки]:

«Гарбуз — це фірмовий образ, тому ми тут його й установили. Люди його побачать й одразу подумають про Геловін».

Загалом традиції цього свята в Гонконзі поки що не прижилися. Наприклад, діти не ходять по хатах у костюмах, і зі словами «Гаманець або життя» не збирають цукерки та інші солодощі.

[Матіні Нг, дизайнерка виставки]:
«На відміну від інших країн, ми не прикрашаємо ними будинки. Саме тому ми вирішили провести для дітей захід, присвячений Геловіну».

Торік через карантинні обмеження клуби Гонконгу могли бути заповненими лише на 75 %. Цього разу для закладів зі стовідсотково вакцинованим персоналом обмежень немає.
Коротке посилання на цю сторінку:

Гарбуз заввишки з 5-поверховий будинок з’явився біля затоки в ГонконзіСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленівДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і Герцеговини

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: