26.01.2024
Телеканал NTD

Еквілібрист виконає свій трюк у 50-х містах світу, щоб установити рекорд

Еквілібрист виконає свій трюк у 50-х містах світу, щоб установити рекорд

Дива еквілібристики показує португальський циркач Кевін Чавес у Гринвіцькому парку в Лондоні. Під ногами — балансувальна..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Дива еквілібристики показує португальський циркач Кевін Чавес у Гринвіцькому парку в Лондоні. Під ногами — балансувальна дошка, чотири скейти й мотоцикл. Утримати рівновагу непросто, але Кевін справляється.

Португалець хоче установити світовий рекорд та виступити з таким трюком у 50-х містах світу.

[Кевін Чавес, еквілібрист]:
«Це мій номер. Я виконую його в цирку. Це вміння потребує багато практики, я тренувався багато років».

Кевін працює в Берлінському цирку. Але через пандемію виступи скасували. Вуличне шоу — можливість знову порадувати глядачів.

[Кевін Чавес, еквілібрист]:
«Я щасливий і схвильований, оскільки ми знову виступаємо та оскільки я можу спробувати встановити цей рекорд. Цей процес дуже цікавий».

Еквілібрист виступить у великих містах, таких як Париж, Рим, Берлін, Барселона, Лісабон та Брюссель.
Коротке посилання на цю сторінку:

Еквілібрист виконає свій трюк у 50-х містах світу, щоб установити рекордФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: