29.02.2024
Телеканал NTD

Лондонські автобуси перетворюють на пункти допомоги бездомним

Лондонські автобуси перетворюють на пункти допомоги бездомним

Ці автобуси могли опинитися на звалищі, але їх відремонтували, і тепер вони допоможуть знедоленим. [Томас Нобл,..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Ці автобуси могли опинитися на звалищі, але їх відремонтували, і тепер вони допоможуть знедоленим.

[Томас Нобл, колишній в’язень]:
«Я через багато пройшов. І за дві години всього не розказати. Усе моє життя було зламане. Було дуже погано».

Томас рік відсидів у в’язниці США. Потім його депортували, і він приїхав до Лондона. Місяць спав на вулиці. До того ж потрапив в аварію, після чого жив на знеболювальних. Але тут йому допомогли встати на ноги й вивчитися на баристу.

Проєкт під назвою «Рух до змін» розпочав Джемаль Езель. Його організація опікується соціальним захистом бездомних.

[Джемаль Езель, директор організації Change Please]:
«Автобуси дуже підходять для таких послуг, бо всередині багато місця. Вони двоповерхові. Завдяки їм можна допомагати людям, які найбільше цього потребують».

Тут можна буде прийняти душ, постригтися, відкрити рахунок у банку, безплатно відвідати лікаря чи дістати допомогу в пошуку роботи.

І тут нікого не засуджують. Це важливо.

[Емі Кроутерс, стоматолог]:
«У цьому кабінеті інструменти не дуже якісні. І бормашина, і металеве дзеркало не дуже зручні. Однак слід постаратися зробити це місце максимально приємним і по-справжньому спробувати встановити довірчий контакт із людьми, щоб вони не відчували осуду».

У Лондоні живуть тисячі бездомних. Очікується, що взимку їх побільшає. Автор благодійного проєкту сподівається, що такі автобуси полегшать їм життя.
Коротке посилання на цю сторінку:

Лондонські автобуси перетворюють на пункти допомоги бездомнимНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаЯк в Іспанії вирішують конфлікт між рідкісними ведмедями та людьмиУ Франції під час протестів фермерів загинула жінкаСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»У Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоГабонський дизайнер перетворює викинутий папір на красиві вазиТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у Віндзорі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: