16.12.2024
Телеканал NTD

У зоопарку Вашингтона леви й тигри одужують після COVID

У зоопарку Вашингтона леви й тигри одужують після COVID

Цей грізний лев кілька днів був безпорадним, як кошеня. Причиною став COVID-19. Разом із цим хижаком,..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

Цей грізний лев кілька днів був безпорадним, як кошеня. Причиною став COVID-19. Разом із цим хижаком, заразилися ще вісім левів і тигрів зі Смітсонівського національного зоопарку у Вашингтоні. Зараз усі одужують.

Ветеринари вважають, що інфекцію приніс доглядач, який хворіє безсимптомно. Спочатку занедужала одна тварина. Через дві доби злягли всі.

Хижаки втратили апетит, майже перестали рухатися, почали чхати й кашляти. Ветеринари взяли аналізи, а потім призначили лікування.

[Дональд Найффер, ветеринар]:

«Зараз ми бачимо, що їм усім ліпше. Тварини почали більше їсти й більше рухатися. Вони рідше чхають і кашляють».

Незабаром леви й тигри мають повністю одужати. Для гостей зоопарку вони безпечні. Між хижими кішками й людьми — велика дистанція.
Коротке посилання на цю сторінку:

У зоопарку Вашингтона леви й тигри одужують після COVIDМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоЗнаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центромУ принцеси Кейт — рак, британці приголомшеніШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиВирощування календули процвітає в Єгипті, попри економічний спадСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуЯк в Іспанії вирішують конфлікт між рідкісними ведмедями та людьмиЯк і чим годуватимуть спортсменів під час Олімпіади в Парижі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: