19.09.2024
Телеканал NTD

Не злякати лева: сафарі на безшумних авто організовують у Кенії

Не злякати лева: сафарі на безшумних авто організовують у Кенії

Національний парк Масаї-Мара — найвідоміший у Кенії. Де ще побачиш левів, слонів, зебр і носорогів на..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Національний парк Масаї-Мара — найвідоміший у Кенії. Де ще побачиш левів, слонів, зебр і носорогів на тлі величної гори Кіліманджаро! Тварини давно звикли до туристів, а тому, побачивши джипи, не поспішають розбігатися.

Однак тепер любителям гострих відчуттів пропонують підібратися до екзотичної фауни ще ближче. На безшумних та екологічніших авто. Без реву моторів і стовпів вихлопних газів.

[Сильвестр Мукені, гід]:
«Якщо їхати безшумно, то, звісно, підберешся значно ближче до тварин, особливо до слонів, які зараз зовсім поруч. Не буде вібрацій і вихлопних газів, які вони вловлюють здалеку».

Цей автосервіс у Найробі — поки єдиний у Кенії, де дизельні й бензинові двигуни замінюють на електричні. Позашляховики працюють на сонячній енергії. Компанія має великі плани.

[Ванджиру Камау, інженер-електрик]:
«Сподіваємося, що до 2030 року всі автобуси в Кенії будуть електричними, а також вантажівки й мотоцикли».

Автори проєкту кажуть, що використовувати електромобілі в туріндустрії не лиш корисно, а й вдвічі дешевше.
Коротке посилання на цю сторінку:

Не злякати лева: сафарі на безшумних авто організовують у КеніїShell продасть проблемні берегові підприємства в НігеріїСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрямЗнаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центромДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіЯку країну визнали найщасливішоюНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»ООН: голодна смерть загрожує 220 000 дітей у Судані

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: