29.08.2024
Телеканал NTD

Весілля на висоті 6400 метрів: болівійська пара одружилася на горі в Андах

Весілля на висоті 6400 метрів: болівійська пара одружилася на горі в Андах

Сніг, вітер і небеса. Болівійці Джонні й Гейді вирішили повінчатися на горі Ільїмані. Це найвища точка..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Сніг, вітер і небеса. Болівійці Джонні й Гейді вирішили повінчатися на горі Ільїмані. Це найвища точка хребта Кордильєра-Реаль в Андах. Гора підноситься на 6400 метрів над рівнем моря.

Обряд проводить священник, який захоплюється альпінізмом.

[Агустін Гонсалес, священник]:
«Вони люблять спорт, природу й гори. Тому й вирішили дати шлюбні обітниці на вершині цієї гори. Ми дуже близькі до небес і Бога, і він вас благословляє».

Молодята родом із департаменту Кочабамба. Щоб піднятися на гору, спочатку приїхали до Ла-Паса. На сходження пішло три дні. Крім священника з ними на гору забралися й родичі.

Вічно засніжену вершину Ільїмані видно з Ла-Паса й Ель-Альто. Цю гору з давніх-давен шанують індіанці аймара. Вони присвятили їй багато музичних і літературних творів.

Ільїмані — друга за висотою гірська вершина Болівії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Весілля на висоті 6400 метрів: болівійська пара одружилася на горі в АндахГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленівКарнавал у Венеції може стати «платним»Сендбординг повертається до НамібіїІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніМодний дім Carolina Herrera показав красу як силу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: