28.04.2024
Телеканал NTD

В Індії знову пустили «іграшкові» поїзди вузькоколійною залізницею

В Індії знову пустили «іграшкові» поїзди вузькоколійною залізницею

Такі поїзди в Індії прозвали іграшковими. Вони ходять вузькоколійною залізницею між Сілігурі й Дарджилінгом. Через спалах..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Такі поїзди в Індії прозвали іграшковими. Вони ходять вузькоколійною залізницею між Сілігурі й Дарджилінгом. Через спалах COVID-19 рух на кілька місяців призупинили. Але зараз «іграшкові» поїзди знову курсують серед краєвидів Західної Бенгалії.

Вікна у вагонах великі — так зручніше милуватися природою.

[пасажир]:
«Я вперше їду цим поїздом. Мені дуже сподобалося. Я їду у вагоні з прозорим дахом. Усю дорогу в поїзді грає музика. Погода чудова, тому подорож стала ще приємнішою. Краєвиди відкриваються дивовижні. Кажуть, скоро тут буде ще краще».

Незабаром вузькоколійкою пустять туристичні поїзди. У них будуть вагони-ресторани з прозорим дахом. Там мандрівники зможуть поласувати стравами національної кухні й випити чашечку чаю, вирощеного на місцевих плантаціях.

Дарджилінзьку Гімалайську залізницю додано до списку Світової спадщини ЮНЕСКО.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Індії знову пустили «іграшкові» поїзди вузькоколійною залізницею«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїПівнічна Ірландія відкриває нову віртуальну продюсерську студіюНайбільший у світі айсберг зняли на відео в Західній АнтарктидіБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленівКарнавал у Венеції може стати «платним»У швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека води

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: