20.03.2024
Телеканал NTD

На Таймс-сквер уперше з’явилося колесо огляду

На Таймс-сквер уперше з'явилося колесо огляду

Помилуватися Мангеттеном із висоти пташиного польоту й зробити унікальне селфі. Така можливість виникла завдяки новому атракціонові...

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Помилуватися Мангеттеном із висоти пташиного польоту й зробити унікальне селфі. Така можливість виникла завдяки новому атракціонові. На Таймс-сквер у Нью-Йорку вперше встановили колесо огляду. Його висота — 33 метри.

[жителька Нью-Йорка]:
«Мені сподобалося. Було дуже весело. Піднятися так високо на колесі огляду над Таймс-сквер — це щось особливе. Чи часто була така можливість? Ніколи».

Колесо вміщує понад 140 осіб. Поїздка триває 12 хвилин. Охочих покататися багато.

Таймс-сквер називають «перехрестям світу». До пандемії це було багатолюдне туристичне місце. Щодня площею проходило 300 тисяч осіб і проїжджало 115 тисяч машин. За рік на Таймс-сквер приходили 50 мільйонів людей.

Коронавірус уніс корективи, і площа вже не така жвава. Новий атракціон має знову привабити людей і нагадати їм, що життя триває.

[Віто Бруно, голова компанії ― оператора колеса огляду]:
«Суспільство знову оживає. Люди щасливі. Нью-Йорк і ця країна потребують щастя прямо зараз».

Утім, не всі в захваті від колеса огляду.

[жителька Нью-Йорка]:
«Можна було просто піднятися на ліфті в якомусь готелі й усе ліпше розглянути. Я проїхалася на колесі, але мене не вразило. Можливо, я просто пересичена мешканка Нью-Йорка».

Квитки коштують від 15 до 35 доларів. Водночас щодня перші 100 осіб, які зробили щеплення від COVID-19, можуть покататися безплатно. Колесо огляду стоятиме на Таймс-сквер до 12 вересня.
Коротке посилання на цю сторінку:

На Таймс-сквер уперше з’явилося колесо огляду2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіКарнавал у Венеції може стати «платним»Шанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у Лівані

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: