20.11.2024
Телеканал NTD

Живопис на траві: гігантська картина на горі у Швейцарії

Живопис на траві: гігантська картина на горі у Швейцарії

Ця гігантська картина тепер прикрашає гірський схил швейцарських Альп. Хлопчика, який видуває мильні бульбашки, зобразив французький..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Ця гігантська картина тепер прикрашає гірський схил швейцарських Альп. Хлопчика, який видуває мильні бульбашки, зобразив французький художник Гійом Легро. Площа малюнка — 1500 квадратних метрів.

Майстер каже, що його надихнули хмари, мрії та дитячі фантазії.

[Гійом Легро, художник]:
«Тут завжди багато хмар. Саме тому для свого твору я обрав це місце. Його тема пов’язана з хмарами, дитинством, а також із новинами. Зараз ситуація у світі дуже непокоїть, і нам треба трохи легкості».

Художник використав нешкідливі фарби з натуральних речовин. Вони містять деревне вугілля, крейду та казеїновий клей.

Легро давно відомий своїми гігантськими картинами на траві. Вони хоч і недовговічні, але вони справді вражають. Він створював їх у таких країнах, як Швейцарія, Франція, Велика Британія та Аргентина.

Художник каже, що своєю творчістю хоче надихнути людей стати добрішими й більше допомагати одне одному.
Коротке посилання на цю сторінку:

Живопис на траві: гігантська картина на горі у ШвейцаріїФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїОстанню картину Караваджо показали в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: