24.04.2024
Телеканал NTD

Церемонію зміни варти біля Букінгемського палацу провели вперше з початку пандемії

Церемонію зміни варти біля Букінгемського палацу провели вперше з початку пандемії

Видовищну церемонію зміни варти біля Букінгемського палацу знову можна побачити в Лондоні. Її не проводили з..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Видовищну церемонію зміни варти біля Букінгемського палацу знову можна побачити в Лондоні. Її не проводили з торішнього березня, коли почалася пандемія коронавірусу. Традиційне розведення варти скасували, щоб не збиралися юрби глядачів.

Нині гвардійці Першого батальйону Колдстрімського полку змінюють армійців гренадерської гвардії. Усі одягнені в знамениті парадні червоні мундири й високі ведмежі шапки.

Варта змінюється під акомпанемент полкового оркестру Колдстрімської гвардії та військового оркестру шотландських гвардійців.

Таку ж церемонію знову проводять і біля Віндзорського замку.

Букінгемський палац є офіційною резиденцією Єлизавети II. Однак королеви на церемонії немає ні тут, ні у Віндзорському замку. Кінець літа й початок осені вона проводить у замку Балморал у Шотландії.

До пандемії урочисте розведення варти біля Букінгемського палацу проходило щодня з квітня по серпень. В інші місяці його проводили через день.
Коротке посилання на цю сторінку:

Церемонію зміни варти біля Букінгемського палацу провели вперше з початку пандеміїЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуВ Італії вимирають газетні кіоскиВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїПрогулянка найромантичнішим садом світуУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фресками«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: