20.01.2024
Телеканал NTD

Гладіатори в обладунках з’явилися в Центральному парку Нью-Йорка

Гладіатори в обладунках з'явилися в Центральному парку Нью-Йорка

Вони б'ють один одного по голові справжньою зброєю і носять обладунки вагою до 45 кілограмів. У..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Вони б’ють один одного по голові справжньою зброєю і носять обладунки вагою до 45 кілограмів. У Центральному парку Нью-Йорка знову проходять бої гладіаторів.

[Дмитро, учасник боїв]:
«Прийшов помірятися силами. Я всіх гамселю, а вони мене».

Учасники кидають один одного на землю й намагаються вистояти до кінця. Кожен раунд містить три поєдинки, які тривають по хвилині.

[Люк, учасник боїв]:
«Прийшов позмагатися. Мені подобається лупити противників, і коли вони б’ють мене».

Захід називається «Гладіатори Нью-Йорка». Його проводить некомерційна організація «Лицарі Санти». А заснував її 40-річний Даміон Діграція. Він хоче допомогти дітям та дорослим безплатно займатися бойовими мистецтвами й фізичними вправами взагалі.

Дійшов до цього не зовсім звичним шляхом. Спочатку служив у ВПС США, потім навчався в Колумбійському університеті й здобув ступінь магістра фінансів у Гарвардському університеті. Зрештою став консультантом із менеджменту. Однак, сидячи в скляному хмарочосі, зрозумів, що гроші його не надихають.

[Даміон Діграція, організатор «Гладіаторів Нью-Йорка»]:
«В інвестиційному банку не знають, що з такими робити. Якщо гроші тебе не мотивують, тоді що? Я запитав себе, що ж це. І зрозумів, що мені подобається допомагати людям».

Тепер його організація проводить тренування на витривалість, навчає рукопашного бою, володіння зброєю та обладунками й навіть грі на музичних інструментах.

[Даміон Діграція, організатор «Гладіаторів Нью-Йорка»]:
«Я більше не маю шестизначної зарплати. Моє життя вже не таке, яким було, коли я працював на Волл-стріт. Але зараз воно наповнене сенсом. Маємо маленьких дітей, людей, яким потрібна допомога. Я просто використовую досвід, який здобув під час професійної діяльності, щоб робити добро».

Можливо, саме такий на вигляд сучасний лицар.
Коротке посилання на цю сторінку:

Гладіатори в обладунках з’явилися в Центральному парку Нью-ЙоркаБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіВ Італії вимирають газетні кіоскиВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкілСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігор

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: