24.02.2024
Телеканал NTD

Вундеркінд: 4-річна піаністка готується підкорити світові сцени

Вундеркінд: 4-річна піаністка готується підкорити світові сцени

Хоча її ніжки ще не дістають до підлоги, 4-річна Бріджит уже грає по нотах і легко..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Хоча її ніжки ще не дістають до підлоги, 4-річна Бріджит уже грає по нотах і легко може виконати сонату Бетховена.

Але найдивовижніше, що вчитися гри на фортепіано ця маленька жителька американського Стемфорда почала всього рік тому. І то за відеоуроками, на які її записав батько.

[Тао Се, батько дівчинки]:
«Я взагалі не очікував, що вона стане віртуозом або чогось такого. Але все вийшло дуже дивовижно».

Це трохи розладнане піаніно стоїть на одній із вулиць Стемфорда. Сьогодні тут проходить імпровізований концерт серед дітей 4–12 років. Виступає і Бріджит.

[Ніколь Сунь, мама Бріджит]:
«Тобі подобається піаніно?»

[Бріджит Се, піаністка]:
«Так».

[журналістка]:
«Це весело?»

[Бріджит Се, піаністка]:
«Весело».

Дівчинка регулярно ходить на індивідуальні заняття до своєї вчительки.

[Фелісія Фен Чжан, учителька Бріджит]:
«Під час уроків вона, широко розплющивши очі, спостерігає за мною й за тим, що я показую. Вона посидюща, і рівень концентрації зростає. Вона також дуже добре виконує мої завдання».

Бріджит уже стала наймолодшою переможницею міжнародного музичного конкурсу Elite International Music Competition. Завдяки цьому в неї виникла можливість виступити в престижному Карнегі-холі.

Торік у жовтні там мав пройти Міжнародний конкурс музичних талантів. Але його перенесли через пандемію. Можливо, він відбудеться в листопаді цього року. Також є ймовірність, що його перенесуть ще на рік. У такому разі в Бріджит буде ще трохи часу для репетицій.
Коротке посилання на цю сторінку:

Вундеркінд: 4-річна піаністка готується підкорити світові сцениУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тварин

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: