20.02.2024
Телеканал NTD

«Козиний десант» висадився в парку Нью-Йорка для боротьби з бур’янами

«Козиний десант» висадився в парку Нью-Йорка для боротьби з бур'янами

Два десятки кіз знову приїхали на Мангеттен виконувати важливе завдання. Їм треба очистити парк «Ріверсайд» від..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Два десятки кіз знову приїхали на Мангеттен виконувати важливе завдання. Їм треба очистити парк «Ріверсайд» від густих бур’янів.

[Ден Гароднік, голова парку «Ріверсайд»]:
«Вони з’їли японський спориш і виноградовник уссурійський, відживилися шипшиною, легко освоїли важкопрохідну місцевість позаду мене й без вагань проковтнули отруйний плющ».

Цей спосіб боротьби з бур’янами стає в парках міста дуже популярним. Подивитися на роботу рогатих помічників приходять десятки людей.

[відвідувачка парку]:
«Маленькою я ходила до контактного зоопарку, і там був один козлик… Його звали Сеймур. Це був наймиліший цапик у світі. Він дозволяв себе гладити. І це було так мило. Обожнюю кіз».

[відвідувачка парку]:
«Вони милі, добрі тварини, і від них лише користь. Вони дають прекрасний козячий сир. Свійська коза — це чудово».

Раніше від бур’янів позбувалися за допомогою хімікатів. Потім дійшли висновку, що кози — це екологічніше рішення.

[Джордон Мартінс-Сіанек, син власника кіз]:
«Крім того, що вони милі, вони не лише з’їдають багато зелені, але ще й нейтралізують насіння. Тобто рослини не з’являться наступного року».

Це лише перший день роботи армії рогатих. З 24 тварин залишать п’ять. Вони до кінця літа щодня їстимуть бур’яни. Потім за допомогою загальнонародного голосування оголосять переможця.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Козиний десант» висадився в парку Нью-Йорка для боротьби з бур’янамиНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тварин

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: