19.06.2024
Телеканал NTD

На будівлі в Токіо оселилася величезна кішка

На будівлі в Токіо оселилася величезна кішка

[жителька Токіо

Дата завантаження: 2024-04-19

video

[жителька Токіо]:
«Вона здається живою — дуже вражає. Я бачила її по телебаченню. Зараз я вперше дивлюсь на неї наживо, і вона навіть ще кумедніша».

Ось така кішка оселилася на одній будівлі японської столиці. 3D-білборд розмітили в токійському районі Сіндзюку.

Токіо відоме своєю високотехнологічністю, і столичних жителів складно здивувати. Але це зображення, схоже, дійсно підкорило серця багатьох.

Воно заввишки понад 8 метрів, а завширшки майже 19 метрів. Це одна з найбільших 3D-анімацій у мегаполісі.

[житель Токіо]:
«Гадаю, кішки — це вельми по-японськи. Вона дуже кумедна, і люди поспішають сюди, щоб її побачити. Мені вона подобається. Чудово бачити на вулиці щось таке величезне».

Кішка вітає перехожих сім разів на годину із 7 ранку до 6 вечора. Вона трибарвна, яких японці люблять найбільше. Їх тут називають «міке-неко». Вона навіть має сторінку у твіттері.
Коротке посилання на цю сторінку:

На будівлі в Токіо оселилася величезна кішкаКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в Римі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: