17.01.2024
Телеканал NTD

П’ятирогий баран став зіркою інтернету

П'ятирогий баран став зіркою інтернету

Цей баран став зіркою інтернету. І зрозуміло чому. Тварина має п'ять рогів. Барана виставили на продаж..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

Цей баран став зіркою інтернету. І зрозуміло чому. Тварина має п’ять рогів. Барана виставили на продаж на ринку в Нігерії напередодні мусульманського свята, і він незмінно привертав погляд покупців.

Користувачі мережі порівняли ці роги з короною статуї Свободи.

[житель Лагоса]:
«Я вперше бачу барана з п’ятьма рогами».

Утім, п’ять рогів — це не виняткова рідкість для баранів. У Великій Британії здавна існує свійська порода чотирирогих овець. Ці тварини зовні нагадують кіз. Водночас вони можуть мати від двох до шести рогів.

У чотирирогих баранів виростає два вертикальних роги завдовжки до 60 сантиметрів і два бокових меншого розміру.
Коротке посилання на цю сторінку:

П’ятирогий баран став зіркою інтернетуСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульптор200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруДерев’яний каркас даху собору Паризької Богоматері відновили

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: