24.10.2024
Телеканал NTD

У Дубаї мікрочипи вбудовують у манікюр

У Дубаї мікрочипи вбудовують у манікюр

Цифровізація дійшла й до манікюру. У цьому дубайському салоні краси до одного з нігтів прикріплюють спеціальний..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Цифровізація дійшла й до манікюру. У цьому дубайському салоні краси до одного з нігтів прикріплюють спеціальний мікрочип. У ньому вся необхідна інформація про власницю.

Ідея послуги належить господині салону.

[Нур Макарем, власниця салону краси]:
«Ми мусимо заохочувати соціальне дистанціювання й безконтактні послуги. Я подумала, чому б не зробити щось оригінальне».

Необхідну інформацію на чип записують через застосунок. Потім мікропристрій прикріплюють до нігтя за допомогою лаку. Зчитувати дані теж можна через смартфон.

[Нур Макарем, власниця салону краси]:
«Коли до нас приходить клієнтка, ми просто її запитуємо, яку інформацію вона хоче вшити в цей чип. Тепер він буде візитівкою. Через нього можна завантажити свій вебсайт, обліковий запис у соціальних мережах, ім’я, контакти».

Така послуга з’явилася більш як місяць тому й уже стала популярною.

[відвідувачка салону]:
«Це така собі дивовижа. Весело й цікаво спробувати щось нове. Чи буде це існувати в майбутньому? Можливо. Мені, найімовірніше, доведеться постійно його оновлювати. Побачимо».

Цей салон — перший в Об’єднаних Арабських Еміратах, що надає такі послуги. Чипи встановили вже коло 50 клієнток.

[відвідувачка салону]:
«Я дуже задоволена, що його встановила. Тепер, якщо я в шумному місці й хочу поділитися своїм інстаграмом чи сторінкою в інших соцмережах, я просто кажу: “Проскануй мій палець!”»

Творці цифрового нігтя стверджують, що в чип можна вбудувати й функцію безконтактних платежів.

Що ж, тепер арабські жінки, можливо, зможуть робити покупки буквально голими руками.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Дубаї мікрочипи вбудовують у манікюрУ Камеруні стартувала перша у світі програма планової вакцинації проти маляріїЯк у популярному туристичному місті Таїланду справляються з мавпячим свавіллямПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистівЯк і чим годуватимуть спортсменів під час Олімпіади в ПарижіФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиЯк голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату КаліфорніяОгляд світових подій (з 7 по 12 квітня)Туніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарствоДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинки

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: