19.10.2024
Телеканал NTD

Найкращий тренер: польська скелелазка готується до Токіо-2020 під наглядом пса

Найкращий тренер: польська скелелазка готується до Токіо-2020 під наглядом пса

Пес із кличкою Локі надихає польську спортсменку Александру Мирослав під час тренувань. Вона готується до Олімпіади..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Пес із кличкою Локі надихає польську спортсменку Александру Мирослав під час тренувань. Вона готується до Олімпіади в Токіо, де буде змагатися в скелелазінні. Цей вид спорту вперше включили в програму Олімпійських ігор.

[Александра Мирослав, спортсменка]:
«Локі — мій компаньйон. З ним тренуватися цікавіше. А ще він змушує мене більше зосереджуватися на заняттях і вчитися не відволікатися. Це може дати позитивні результати на змаганнях. Та загалом із ним просто веселіше».

Александра єдина, хто виступить від Польщі на Олімпіаді в категорії спортивне скелелазіння.

[Александра Мирослав, спортсменка]:
«Я дуже пишаюся, та водночас відчуваю величезну відповідальність, бо вся увага на мені, на моїх тренуваннях. Але я дуже рада, що поїду на Ігри. Сподівалася, що хтось ще пройде кваліфікацію, однак виявилося, що в команді скелелазів буду тільки я».

Спортсменка спеціалізується в лазінні на швидкість, але їй доведеться змагатися ще у двох дисциплінах. До програми додали лазіння на трудність і болдеринг. Змагатимуться 20 чоловіків і 20 жінок.

[Александра Мирослав, спортсменка]:
«Мені подобається змагатися. Для мене це нагорода за всі мої тренування, за всю роботу. Я йду виступати з усмішкою, думаючи, що продемонструю свої досягнення. Мені подобається ця атмосфера, адреналін і навіть стрес. Він не паралізує, а мобілізує мене, і я почуваюся як риба у воді».

Александра — дворазова чемпіонка світу і дворазова чемпіонка Європи зі скелелазіння. Вона разом з іншими спортсменами-скелелазами виступатиме в токійському спортивному парку «Аомі» з 3 по 6 серпня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найкращий тренер: польська скелелазка готується до Токіо-2020 під наглядом псаНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатам

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: