19.11.2024
Телеканал NTD

Тюлень став учасником парусної регати, забравшись на тримаран

Тюлень став учасником парусної регати, забравшись на тримаран

Під час вітрильної регати в Балтійському морі на одному з тримаранів виявили безквиткового пасажира. Тюлень виліз..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Під час вітрильної регати в Балтійському морі на одному з тримаранів виявили безквиткового пасажира. Тюлень виліз на судно яхтсмена Андре Беца. Це сталося, коли воно пропливало повз шведський острів Еланд.

Спочатку тюлень мав задоволений вигляд, ніби відпочивав на пляжі. Потім він здався яхтсмену занадто млявим, бо постійно спав.

Андре зняв гостя на відео й відправив його організаторам регати. Ті, своєю чергою, переслали запис ветеринарові, який працює в океанаріумі німецького міста Штральзунд.

Спеціаліст зробив висновок, що тюлень здоровий. Він також зазначив, що неглибоке дихання під час відпочинку — це нормальне явище для тюленів.

Супутник яхтсмена один раз усе ж зісковзнув із борту тримарана в море, але лише для того, щоби поплавати й повернутися. Організатори перегонів дозволили Андре плисти далі разом із тюленем, але той не повинен гребти, щоб не порушити правила регати.
Коротке посилання на цю сторінку:

Тюлень став учасником парусної регати, забравшись на тримаранУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долині

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: