29.03.2024
Телеканал NTD

У Південній Кореї найвищий приріст кількості хворих на COVID із грудня 2020 року

У Південній Кореї найвищий приріст кількості хворих на COVID із грудня 2020 року

У Південній Кореї 6 липня виявили понад 1200 нових випадків захворювання на COVID-19. Це найвищий добовий..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

У Південній Кореї 6 липня виявили понад 1200 нових випадків захворювання на COVID-19. Це найвищий добовий показник із кінця грудня минулого року. Про це повідомив прем’єр-міністр країни на екстреному засіданні з питань реагування на епідемію.

[Кім Пу Кьом, прем’єр-міністр Південної Кореї]:
«Ми зареєстрували більш як 1200 нових випадків зараження коронавірусом. Це найвищий показник із часів третьої великої хвилі, що була минулої зими».

За словами прем’єр-міністра, офіційні особи найближчим часом вирішать чи посилювати карантинні заходи.

[Кім Пу Кьом, прем’єр-міністр Південної Кореї]:
«Уряд ще на тиждень збереже правила соціального дистанціювання. Він вживе додаткових заходів дезінфекції і зробить усе можливе, щоб зупинити поширення».

Південна Корея намагається впоратися вже з четвертою хвилею пандемії. Нині в країні поширюється дельта-варіант вірусу, який уважають заразнішим і смертоноснішим.

Як кажуть експерти в галузі охорони здоров’я, особливо швидко хвороба передається серед невакцинованих молодих людей ​​віком до 30 років. Прем’єр закликав їх перевіритися на наявність захворювання.

[Кім Пу Кьом, прем’єр-міністр Південної Кореї]:
«Ми звертаємося до людей від 20 до 30 років. Будь ласка, підіть до найближчого центру тестування й перевіртесь, навіть якщо ви не маєте симптомів».

У Південній Кореї живе 52 мільйони осіб. Третина з них уже зробила щеплення щонайменше однією дозою вакцини.

Варто зазначити, що найвищий за всю пандемію рівень захворюваності в країні зареєстрували торік 25 грудня. Тоді виявили 1240 хворих.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Південній Кореї найвищий приріст кількості хворих на COVID із грудня 2020 рокуРуйнування та цунамі: в Японії після землетрусу розбирають завали й чекають новогоВикрадення планів безпеки поставила під загрозу проведення Олімпіади в ПарижіНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаКоли відбудеться найближче сонячне затемнення, і хто його зможе побачитиЯк кавові фермери допомагають Панамському каналуНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомТисячі індійців прагнуть поїхати працювати до ІзраїлюІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: