26.05.2024
Телеканал NTD

Тиждень моди в Парижі: перший післякарантинний показ Christian Dior

Тиждень моди в Парижі: перший післякарантинний показ Christian Dior

Французький Дім моди Christian Dior показав свою нову колекцію високої моди осінь-зима 2021-22. У залі були..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Французький Дім моди Christian Dior показав свою нову колекцію високої моди осінь-зима 2021-22. У залі були глядачі, серед яких і деякі знаменитості. Це перша спроба відродити гламур паризького Тижня моди після ослаблення суворих карантинних обмежень.

Дизайнер Марія Грація К’юрі каже, що захотіла зробити центральним елементом шоу тканини. За її словами, глядачі змогли оцінити їхню текстуру, бо перебували в залі, а не дивилися показ онлайн.

Приглушені тони, квіткові принти, оксамит, атлас і напівпрозорі сукні. У колекції були твідові ансамблі, а також капелюхи, що нагадують шоломи для верхової їзди.

Для вечірніх образів К’юрі використала розшиті пір’ям спідниці-максі й довгі плісировані сукні зі струменистої тканини.

[Марія Грація К’юрі, креативний директор Christian Dior]:
«Гадаю, клієнти хочуть те, що можуть носити щодня, тому я створила більше курток, більше пальт. Також я думаю, що ці речі актуальні в усі часи».

Показ відвідали акторки Моніка Белуччі, Джессіка Честейн і Флоренс П’ю, а також модель Кара Делевінь.

[Джессіка Честейн, акторка]:
«Як на мене, усі просто раді знову бути разом. Я одягла цю сукню з великим червоним серцем, бо нарешті можу бути серед людей».

[Кара Делевінь, модель]:
«І, до речі, тут дуже спокійно. Раніше життя було таким стрімким, і всім треба було усвідомити багато речей, які відбувались у світі. Сталося щось погане, але тепер усі дуже вдячні тому, що можуть бути тут. Це неймовірно».

Останніми місяцями модні бренди демонстрували свої колекції лише в онлайн-форматах, наприклад у короткометражних фільмах.

У міру розширення кампанії вакцинації й ослаблення обмежень жива мода на подіумах повертається. Утім, поки онлайн-презентації також зберігаються.
Коротке посилання на цю сторінку:

Тиждень моди в Парижі: перший післякарантинний показ Christian DiorОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомБалабан — душа музичної культури АзербайджануФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмариНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахДва індійські ресторани судяться через куряче каріРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцям

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: