25.08.2024
Телеканал NTD

До тайського «Королівства тигрів» повертаються відвідувачі

До тайського «Королівства тигрів» повертаються відвідувачі

До тайської провінції Пхукет починають пускати іноземних туристів із майже 70 країн. У парку «Королівство тигрів»..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

До тайської провінції Пхукет починають пускати іноземних туристів із майже 70 країн. У парку «Королівство тигрів» вже підготувалися до повернення гостей. Більш як 90 відсотків співробітників вакцинували проти COVID-19. Також тут подбали про інші запобіжні заходи.

[Чадарат Таоденг, директор парку «Королівство тигрів»]:
«Ми будемо щопівгодини мити всі поверхні, до яких можна доторкнутися. Також ми приготували дезінфікувальний засіб для рук і навчили персонал правильно поводитися в нових умовах».

У парку живе більш як 50 тигрів і гепардів. До пандемії сюди щодня приходили сотні людей.

[Пхонпхавіт Тон-Од, доглядач]:
«Я радий, що до тигрів знову приходитимуть люди, і Пхукет знову оживе. Повернення туристів допоможе відновити душевну рівновагу як тваринам, так і персоналу».

«Королівство тигрів» – це контактний зоопарк. Тут утримують дресированих хижаків, які звикли до людей. Гості можуть поспілкуватися або з дорослими тваринами, або з тигренятами.

[Абдулрахім А-Векечі, доглядач]:
«Я радий, що парк відкрився, бо гепард Грегор любить людей. Йому подобається бути серед туристів і персоналу».

Вакциновані туристи можуть вільно пересуватися островом без попереднього карантину. Через два тижні мандрівникам дозволено поїздки й іншими регіонами Таїланду.

У 2019-му країну відвідало майже 40 мільйонів іноземних гостей, торік – менше ніж сім мільйонів. Уряд сподівається, що цього кварталу до Таїланду приїде 130 тисяч іноземців.
Коротке посилання на цю сторінку:

До тайського «Королівства тигрів» повертаються відвідувачіОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеПрогулянка найромантичнішим садом світуВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКОШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тиші

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: