29.03.2024
Телеканал NTD

Готелі й ресторани Канн готуються зустріти гостей кінофестивалю

Готелі й ресторани Канн готуються зустріти гостей кінофестивалю

Готелі й ресторани Канн готуються приймати гостей під час одного з найстаріших і найпрестижніших у світі..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Готелі й ресторани Канн готуються приймати гостей під час одного з найстаріших і найпрестижніших у світі кінофестивалів. Торік захід скасували через пандемію, і заклади зазнали великих збитків.

[Анні Куртад, власниця ресторану]:
«Ми очікуємо справжнього відродження після важкого періоду, який ми пережили. Торік у нас був сезон без фестивалів, тому для економіки і для міста це справді яскрава подія».

Під час фестивалю цей ресторан нерідко відвідують кінокритики, які снідають після ранніх показів. Також приходять VIP-персони, які бажають поспілкуватися під час коктейльних зустрічей.

Додатковим бонусом стало те, що минулого тижня у Франції скасували комендантську годину, яку вводили через коронавірус. Тепер відвідувачі, хоча й із суворим соціальним дистанціюванням, зможуть спілкуватися в ресторанах і готелях цілодобово.

[Люсіль Фальжейре, директор готелю]:
«З наближенням фестивального сезону бронювань справді стало більше. Але це не повне повернення до звичного стану. Захищаючи наших клієнтів і співробітників, ми змінили норми і процедури, особливо щодо того, що ми називаємо “все безпечно”».

Оскільки деякі обмеження на міжнародні поїздки все ще діють, очікують, що серед відвідувачів будуть здебільшого французи, а не іноземці, як раніше.

[Люсіль Фальжейре, директор готелю]:
«Нам, звісно, бракує американців, британців, італійців, які були тут під час попередніх фестивалів».

І хоча вже зрозуміло, що через брак іноземних туристів доходи готелів та ресторанів будуть нижчими, ніж зазвичай, власники закладів налаштовані оптимістично.

Кінофестиваль пройде з 6 по 17 липня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Готелі й ресторани Канн готуються зустріти гостей кінофестивалюУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівЗберегти майстерність карбування в Марокко допомагає статус Світової спадщиниРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїУ бельгійському місті встановили ковзанку в старовинній церкві200 дронів показали світлове шоу в нічному небі Мадрида

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: