25.09.2024
Телеканал NTD

У токійському зоопарку ростять двох дитинчат великої панди

У токійському зоопарку ростять двох дитинчат великої панди

За місяць до літньої Олімпіади-2020 у Токіо з'явилася ще одна причина для святкування. У зоопарку «Уено»..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

За місяць до літньої Олімпіади-2020 у Токіо з’явилася ще одна причина для святкування. У зоопарку «Уено» велика панда Шин-Шин навела двох дитинчат.

[Ютака Фукуда, директор зоопарку «Уено»]:
«Уперше за чотири роки в зоопарку “Уено” народилися дитинчата панд. Це близнюки. І в нас уперше народжується відразу дві панди».

Дитинчата побачили світ із різницею в півтори години. Їхня стать ще невідома, імен теж не давали. Це зроблять, коли їм виповниться 100 днів.

Одне маля в Шин-Шин одразу забрали, бо зазвичай панди не піклуються одночасно про двох дитинчат. Ведмежат мінятимуть місцями, щоб обом діставалося материнське молоко.

[Ютака Фукуда, директор зоопарку «Уено»]:
«Дитинчата панд народжуються дуже маленькими, тому деякий час персонал спостерігатиме за ними цілодобово. Вони простежать, щоби панди росли здоровими».

Шин-Шин і батько малят Рі-Рі оселилися в зоопарку «Уено» десять років тому. У червні 2017-го в них народилася самичка Сян-Сян.
Коротке посилання на цю сторінку:

У токійському зоопарку ростять двох дитинчат великої пандиОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракар200 дронів показали світлове шоу в нічному небі Мадрида«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському місті

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: