18.09.2024
Телеканал NTD

У Києві відкрилася виставка квітів «Планета диких тварин»

У Києві відкрилася виставка квітів «Планета диких тварин»

На схилах «Співочого поля» в Києві відкрилася барвиста виставка «Планета диких тварин». Крокодили, черепахи, слони, страуси..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

На схилах «Співочого поля» в Києві відкрилася барвиста виставка «Планета диких тварин». Крокодили, черепахи, слони, страуси та інші композиції зроблено з квітів та декоративних рослин.

Для їх створення використали металеві конструкції, деревину й понад 500 тисяч однорічних квітів. Серед них: бегонії, петунії, альтернатери та інші.

Деякі фігури сягають п’яти метрів заввишки. Кожен зі столичних районів створив свою композицію. Наприклад Голосіївський — «Морський світ». Над нею працювали два тижні й використали понад 2 тисячі квітів.

Дніпровський район виготовив восьминога й рибу. А Оболонський — героїв з мультфільму «Мадагаскар».

Захід триватиме до 1 серпня. А вже з 13 серпня тут відкриється нова виставка квітів, присвячена Дню Незалежності.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Києві відкрилася виставка квітів «Планета диких тварин»У сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Боснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівЗберегти майстерність карбування в Марокко допомагає статус Світової спадщини2400 троянд різних сортів привезли на виставку в Індії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: