На цій кухні знову кипить робота. В італійському місті Маранелло після реконструкції відчиняє двері улюблений ресторан Енцо Феррарі — засновника знаменитої автомобілебудівної компанії. Тут Феррарі обідав із друзями, співробітниками та представниками «Формули-1».
Керує роботою шеф-кухар Массімо Боттура.
[Массімо Боттура, шеф-кухар]:
«Я дивлюся в минуле критично, а не з ностальгією. Хочу з минулого в майбутнє перенести найкраще, щоб відродити традиції, так само як Ferrari робить це щодня. Наприклад, дивовижні вигини автомобілів (“Ferrari”) GT 1950 року. Завдяки новим технологіям вони входять у майбутнє».
Заклад під назвою Il Cavallino — це сучасна територія. Він стоїть навпроти штаб-квартири «Ferrari». Колись у цьому приміщенні була їдальня, навчальний центр та роздягальня.
У ресторані можна побачити старі фотографії та пам’ятні речі «Формули-1», справжні механічні деталі та двигуни «Ferrari» у вигляді творів мистецтва.
[Массімо Боттура, шеф-кухар]:
«Я сказав: “Добре, спробуймо. Зробімо це”. І ми створили це надзвичайне місце, де неймовірна атмосфера. Це відмінне послання для всіх молодих кухарів: вірте в себе, думайте про своє майбутнє, ризикуйте»
Попередні власники закрили ресторан у 2019 році. Потім компанія викупила його й вирішила зробити частиною своєї нової стратегії. Тепер «Ferrari» пропонує своїм клієнтам більше, ніж просто суперкари. Компанія також розробляє колекцію чоловічого й жіночого одягу.
Коротке посилання на цю сторінку: