Далеко від австралійських мегаполісів, таких як Сідней, Мельбурн чи Аделаїда, індійська їжа на винос стає новим хітом.
Спека в Кімбі, що приблизно на півдорозі між Пертом та Сіднеєм, може стати настільки сильною, що бензин випаровується прямо з цистерн. Але це не турбує Санджита Атвала — власника придорожнього кафе й заправної станції.
[Санджит Атвал, власник кафе й заправки]:
«Іноді людям здається, що тут дуже спекотно. А мені цілком нормально».
Атвал відкрив цей заклад п’ять років тому. І відразу ж місцеві жителі стали цікавитися саме індійськими стравами.
[Санджит Атвал, власник кафе й заправки]:
«Коли я аналізував щоденні продажі, то карі виявлялася найпопулярнішою».
Атвал каже, що одна пара з Брисбена, яка вдруге подорожувала Австралією, зробила неймовірно великий гак, щоби покуштувати страви цього кафе.
[Санджит Атвал, власник кафе й заправки]:
«Це найкраща похвала, коли люди думають про твоє карі, перебуваючи за 2700 кілометрів від Кімби».
А це вже інше придорожнє кафе — у місті Сноутаун. Його власник Чарат Сінгх робить традиційну віндалу, а ще корму. Але найпопулярніша страва — курка в маслі. Її тут роблять майже 200 кілограмів щотижня.
[Пітер, відвідувач кафе]:
«Сьогодні я заскочив швидко перекусити. Я їм курку з маслом. Як на мене, дуже смачно».
Сінгх каже, що обрав Сноутаун, бо тут дешевше вести бізнес, ніж у Сіднеї.
Коротке посилання на цю сторінку: