27.01.2024
Телеканал NTD

Капелюх Індіани Джонса й окуляри Гаррі Поттера продадуть на аукціоні

Капелюх Індіани Джонса й окуляри Гаррі Поттера продадуть на аукціоні

Капелюх Індіани Джонса й окуляри Гаррі Поттера підуть із молотка в каліфорнійській Санта-Кларіті. Разом із ними..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Капелюх Індіани Джонса й окуляри Гаррі Поттера підуть із молотка в каліфорнійській Санта-Кларіті. Разом із ними на торги виставлять більш як 1200 пам’ятних речей із фільмів та телесеріалів.

Це найбільший аукціон таких речей. Очікують, що колекціонери проявлять неабияку зацікавленість.

[Метт Труекс, працівник магазину ― організатора аукціону]:
«Один із найцікавіших лотів на нашому аукціоні — оригінальний капелюх Індіани Джонса, який Гаррісон Форд носив у другому фільмі “Індіана Джонс і Храм Долі”. Його оцінюють у діапазоні від 250 до 300 тисяч доларів».

Учасники торгів зможуть переглядати повний каталог виставлених на аукціон речей на інтернет-платформі. Купувати можна буде онлайн і телефоном.

Серед сотень предметів колекціонери знайдуть пам’ятні речі з таких фільмів, як «Термінатор 2: Судний день», «Бетмен», «Ельф», «Найкращий стрілець», «Маппети» та інших.

Серед найцікавіших лотів — паличка й окуляри Гаррі Поттера, які Деніел Редкліфф носив під час знімання фільму «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії».

[Метт Труекс, працівник магазину ― організатора аукціону]:
«Уперше архів Warner Brothers виставив на аукціон паличку й окуляри Гаррі Поттера. Цікаво також те, що виторг від продажу цих двох предметів повністю піде на благодійність. Кожен з них оцінюють приблизно в 30–50 тисяч доларів».

Аукціон триватиме три дні: з 29 червня по 1 липня. Загальну вартість лотів оцінюють більш ніж у шість мільйонів 100 тисяч доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Капелюх Індіани Джонса й окуляри Гаррі Поттера продадуть на аукціоніМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівСендбординг повертається до НамібіїНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рік10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: