29.05.2024
Телеканал NTD

Дантист за пів ціни вставляє зуби сирійцям, які живуть у тимчасових таборах

Дантист за пів ціни вставляє зуби сирійцям, які живуть у тимчасових таборах

Абу Шамс — дантист. Війна в Сирії змусила його покинути дім. Тепер він допомагає іншим сирійцям...

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Абу Шамс — дантист. Війна в Сирії змусила його покинути дім. Тепер він допомагає іншим сирійцям. Абу робить зубні протези для тих, хто живе в тимчасових таборах в Ідлібі. Його послуги коштують приблизно вдвічі дешевше, ніж у стоматологічній клініці.

[Абу Шамс, дантист]:
«Я роблю зубні протези вже 20 років. Я не вчився професійно, а перейняв досвід у традиційного лікаря. Наші предки спочатку вставляли золоті коронки. Потім ми вдосконалювали свої навички й навчилися робити повні знімні протези».

Сирієць бере 100 доларів за повний знімний протез. Коронка коштує від п’яти до десяти доларів. Раніше дантист вставляв металеві чи золоті коронки. Тепер частіше ставить металокерамічні.

Сирійці, яким довелося тікати з рідних країв, здебільшого мають фінансові труднощі. Дешеві послуги дантиста дають їм змогу хоч якось розв’язувати проблеми із зубами.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дантист за пів ціни вставляє зуби сирійцям, які живуть у тимчасових таборахСрібло в Єгипті — нове золотоЧому китайський середній клас не може собі дозволити весілляБільше, але дрібніші: урожай авокадо в Марокко цьогоріч може встановити рекордУ Франції під час протестів фермерів загинула жінкаУ Мексиці розділений караван мігрантів знову сформувався й іде до СШАУ Данії на престол зійшов Фредерік ХВ Австралії людей з інвалідністю навчають працювати так, щоб вони не втратили роботуБразилія посилює облави на нелегальних видобувачів золота в АмазоніїКанада обмежить час роботи для іноземних студентів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: