26.02.2024
Телеканал NTD

Болівійська служба доставляння обслуговує замовників, не шкодячи природі

Болівійська служба доставляння обслуговує замовників, не шкодячи природі

Кілька болівійських компаній Кочабамби об'єдналися, щоб створити екологічну службу доставляння. Її кур'єри використовують велосипеди, електромобілі та..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Кілька болівійських компаній Кочабамби об’єдналися, щоб створити екологічну службу доставляння. Її кур’єри використовують велосипеди, електромобілі та мотоцикли, щоб зменшити викиди вуглецю до атмосфери.

[Карлос Соруко, співвласник компанії ― учасника служби доставляння]:
«Ці транспортні засоби не мають вихлопів вуглекислого газу. Це чудово, бо (викиди вуглецю) шкодять природі».

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, Кочабамба — найзабрудненіше місто Болівії.

[Ален Теран, еколог]:
«Згідно зі спостереженнями, рівень забрудненості повітря в Монтерреї, що в Мексиці, становить 85 мікрограмів на кубічний метр, у мексиканській Гвадалахарі — 70 мікрограмів на кубічний метр, а Кочабамба на третьому місці в регіоні. Тут рівень забрудненості — 69,7 мікрограма на кубічний метр. Це більше, ніж дозволені ВООЗ 20 мікрограмів».

У Кочабамбі під час пандемії почали використовувати значно більше пластикових контейнерів. Тому нова служба доставляння обрала екологічне паковання.

[Хінні Галіндо, працівниця компанії ― учасника служби доставляння]:
«Ці контейнери розкладаються за 3–6 місяців. У їх виготовленні використовують фарби на рослинній основі. Контейнери можна складати самостійно. Мета виробництва — замінити одноразовий пластик».

Засновники нової служби доставляння хочуть надавати послуги клієнтам так, щоб не забруднювати природу. Цим вони сподіваються поліпшити екологічні умови міста.
Коротке посилання на цю сторінку:

Болівійська служба доставляння обслуговує замовників, не шкодячи природіРік після землетрусу: як у Туреччині відновлюють життяІзраїль: БАПОР найняло понад 450 бойовиків ХАМАСуЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарствоООН: голодна смерть загрожує 220 000 дітей у СуданіНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїСрібна шахта відродила занепале боснійське містоМарокко: лазні закриті, води немає

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: