26.02.2024
Телеканал NTD

8-річна венесуелка мріє брати участь у веломотокросі на Олімпіаді 2032 року

8-річна венесуелка мріє брати участь у веломотокросі на Олімпіаді 2032 року

Восьмирічна венесуелка Каміла мріє не про ляльок, а про олімпійське золото. У три роки дівчинка сіла..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Восьмирічна венесуелка Каміла мріє не про ляльок, а про олімпійське золото. У три роки дівчинка сіла на велосипед і відтоді тренується. Вона вже кілька років бере участь у змаганнях із велосипедного мотокросу у своїй країні.

[Каміла Якіні, велосипедистка]:
«Мотокрос — це чудово. Заняття будь-яким видом спорту, хай це велосипед, чи футбол, вимагає дисципліни й наполегливості. І якщо є завзятість, можна здійснити свої мрії».

Дівчинку надихнула Олімпіада 2016 року. Вона дивилася виступ представниць Венесуели на веломотокросі, і їй сподобався цей вид спорту.

[Маріо Якіні, батько Каміли]:
«Їй було 3 роки, коли вона побачила жінок-олімпійців. Після того як спортсменки фінішували, вона сказала: “Тату, я хочу бути олімпійцем”. У мене досі мурашки поза шкірою, ніколи цього не забуду. У три роки діти про таке не думають».

Каміла робить успіхи, і вже має 25 нагород. Наступні одинадцять років вона планує готуватися до Олімпіади 2032 року. А батьки обіцяють підтримувати доньку на цьому шляху.
Коротке посилання на цю сторінку:

8-річна венесуелка мріє брати участь у веломотокросі на Олімпіаді 2032 рокуОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтва

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: