27.07.2024
Телеканал NTD

Вулиці Бонна вбралися в рожеві шати з вишневих квітів

Вулиці Бонна вбралися в рожеві шати з вишневих квітів

Вулиці старого міста в німецькому Бонні потопають у вишневому квіті. Зазвичай дерева в рожевих шатах приваблюють..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Вулиці старого міста в німецькому Бонні потопають у вишневому квіті. Зазвичай дерева в рожевих шатах приваблюють туристів з усього світу, але зараз ними милуються переважно місцеві мандрівники.

[туристка]:
«Я, проживши в Німеччині 30 років, приїхала сюди вперше. Ми хотіли побувати тут ще торік, але тоді все було закрито, тож ми не змогли. Тому цвітінням милуємося вперше, і воно чудове».

[туристка]:
«Ми прийшли подивитися на вишні й перевірити, чи всі зацвіли. Я приїхала два тижні тому, і минулого тижня вишні ще не були такими гарними. Тож я вирішила помилуватися ними зараз».

Вишневі дерева посадили в Бонні понад 30 років тому. Цього року через раптове похолодання і снігопад цвітіння трохи забарилося.
Коротке посилання на цю сторінку:

Вулиці Бонна вбралися в рожеві шати з вишневих квітівЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотеку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: