29.01.2024
Телеканал NTD

Слоненя в мюнхенському зоопарку пізнає світ і насолоджується теплою погодою

Слоненя в мюнхенському зоопарку пізнає світ і насолоджується теплою погодою

Слоненя Отто досліджує світ у відкритому вольєрі мюнхенського зоопарку «Геллабрун». Воно народилося 22 березня й уже..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Слоненя Отто досліджує світ у відкритому вольєрі мюнхенського зоопарку «Геллабрун». Воно народилося 22 березня й уже важить 320 кілограмів. Ця весна перша для Отто, тому допитливе слоненя поспішає побувати всюди.

[Даніель Маттерна, працівник зоопарку]:
«Отто має відмінну форму. Він насолоджується погодою, як і ми. Тепер, коли, нарешті, потеплішало, він може довго гуляти просто неба. Це йому подобається набагато більше, ніж сидіти всередині».

Для Отто весь вольєр перетворився на ігровий майданчик. Його цікавить пісок, каміння і трава. Водночас слоненя не відходить далеко від мами.

За словами доглядача, малюк устиг побачити гостей зоопарку ще до нового посилення карантину. Тоді він розіграв перед ними цілу виставу. Коли відвідувачі повернуться, слоненя знову стане маленькою зіркою.

Коли Отто подорослішає, йому, імовірно, доведеться виїхати з «Геллабруну». Але доглядачі надіються, що він ще довго зможе жити із самцем Гаджендрою і покине зоопарк нескоро.
Коротке посилання на цю сторінку:

Слоненя в мюнхенському зоопарку пізнає світ і насолоджується теплою погодоюЦерква в Болівії влаштувала свято для сотень бездомнихКатання на собачих упряжках приваблює до Лапландії дедалі більше туристівУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаКорабельний кіт Олі разом з екіпажем фінішував у ГобартіНа острові Пасхи зібрали 9 тонн електронних відходівХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантів40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в Іраку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: