20.08.2024
Телеканал NTD

Єгиптянки шиють лежаки для собак і допомагають своїм сім’ям та притулкам для тварин

Єгиптянки шиють лежаки для собак і допомагають своїм сім'ям та притулкам для тварин

У швейній майстерні в Каїрі жінки з малозабезпечених сімей шиють лежаки й подушки для собак. Вони..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

У швейній майстерні в Каїрі жінки з малозабезпечених сімей шиють лежаки й подушки для собак. Вони використовують щільну парусину з натуральних матеріалів. А також самі розробляють дизайн.

[Нахед Заріф Шехата, швачка]:
«Я щаслива, коли праця різноманітна. Я роблю круглі, прямокутні чи квадратні лежаки. Усе постійно змінюється».

Лежаки виходять яскравими й зручними.

[Нахед Заріф Шехата, швачка]:
«Подобається шити для тварин. Приємно думати, що вони сидять чи граються на лежаках, а ті їх зігрівають».

Продукція продається через онлайн-магазин, який відкрила фахівець із маркетингу й реклами Перрі Ремон. Ідея виникла, коли жінка шукала лежак для своєї собаки й не змогла знайти виробів єгипетського виробництва. Вона не розраховувала на великий успіх проєкту, але ось уже п’ять років попит на лежаки дуже високий.

[Перрі Ремон, власниця компанії ― виробника лежаків]:
«Початкова ідея проєкту була така, щоб жінки вручну шили вироби, а зароблені гроші йшли на допомогу їхнім сім’ям».

Доходу компанії ще вистачає на лікування бездомних собак і фінансову допомогу притулкам для тварин. Перрі також дарує собакам притулку лежаки й подушки.

У цьому закладі, що в Гізі, тримають півтори тисячі тварин. Усіх підібрали на вулиці. У багатьох були травми чи хвороби.

[Ханан Дебіс, працівниця притулку]:
«Пожертвувань не вистачає. Наші пріоритети — їжа й медична допомога. Зручні ліжка й подушки для собак нам не по кишені. Тому, коли нам дарують лежаки, ми даємо їх хворим собакам чи тим, яких нещодавно прооперували. Їм потрібне зручне ліжко для сну, щоб швидше видужати».

Лежаки єгипетської компанії коштують від 24 до 50 доларів. Купують їх здебільшого клієнти з Єгипту та Канади.
Коротке посилання на цю сторінку:

Єгиптянки шиють лежаки для собак і допомагають своїм сім’ям та притулкам для тваринЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: