26.05.2024
Телеканал NTD

«Дотик любові»: як рукавички з теплою водою допомагають пацієнтам із COVID-19

«Дотик любові»: як рукавички з теплою водою допомагають пацієнтам із COVID-19

Нове застосування латексних рукавичок і теплої води допомагає боротися з ковідом. Незвичайний метод під назвою «дотик..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Нове застосування латексних рукавичок і теплої води допомагає боротися з ковідом. Незвичайний метод під назвою «дотик любові» придумали дві бразильські медсестри в місті Сан-Карлус.

Жінки пишуть добрі побажання на рукавичках, наповнюють їх водою, зв’язують парами й надягають на руки пацієнтам, які перебувають у комі. Це імітує дотик рук живої людини.

[Семей Араужу Кунья, медсестра]:
«Цьому немає пояснення, але стан пацієнтів поліпшується неймовірно швидко».

Винахід корисний ще й тому, що тепла вода зігріває хворим руки, і таким чином поліпшує кровообіг. Це допомагає уникнути хибної реакції приладів: коли руки занадто холодні, обладнання може сигналізувати про низький рівень насиченості крові киснем.

Тепер такий спосіб допомоги пацієнтам із ковідом застосовують у всіх лікарнях Сан-Карлуса.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Дотик любові»: як рукавички з теплою водою допомагають пацієнтам із COVID-19У зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Йогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантів40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: