19.08.2024
Телеканал NTD

У Росії в одній зі шкіл сталася стрілянина: 9 загиблих

У Росії в одній зі шкіл сталася стрілянина: 9 загиблих

У вівторок уранці у столиці російської Республіки Татарстан — Казані в гімназії № 175 сталася стрілянина...

Дата завантаження: 2024-04-19

video

У вівторок уранці у столиці російської Республіки Татарстан — Казані в гімназії № 175 сталася стрілянина. Загинуло щонайменше 9 осіб, серед них сім учнів восьмого класу і дві вчительки.

21 постраждалого госпіталізували. Переважно це школярі.

Як кажуть очевидці, нападник почав стріляти, одразу ж як зайшов до гімназії через головний вхід. Його затримали. Ним виявився 19-річний Ільназ Галявієв, який раніше навчався в цій школі. Як повідомляють, у нього не склалися стосунки з вчителями та учнями. Автоматичну зброю на нього було зареєстровано офіційно.

Правоохоронці також затримали 41-річного чоловіка. Як припускають, він був спільником.

Під час атаки вчителі та учні намагалися якомога швидше покинути гімназію. Деякі вистрибували з вікон.

Мотиви злочину поки невідомі. Голова Татарстану Рустам Мінніханов повідомив, що в Казані введено режим контртерористичної операції. Він також зазначив, що заходи безпеки посилили в школах усієї Республіки.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Росії в одній зі шкіл сталася стрілянина: 9 загиблихІзраїль порадив ХАМАСу «повернутися з інших планет на Землю»Негода залишила без світла сотні тисяч австралійцівАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерівФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиТисячі угорців знову вийшли на протест проти Віктора ОрбанаНайпотужніший за 25 років землетрус на Тайвані: щонайменше четверо загиблихВ Улан-Баторі внаслідок вибуху автоцистерни спалахнула багатоповерхівка137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїАвстралія підтвердила загибель волонтера в Секторі Гази та зажадала від Ізраїлю відповідей

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: