19.11.2024
Телеканал NTD

У Мехіко обвалився міст метро — загинуло щонайменше 15 осіб

У Мехіко обвалився міст метро — загинуло щонайменше 15 осіб

Щонайменше 15 людей загинуло, ще 70 постраждало внаслідок обвалення мосту метро в Мехіко. Трагедія сталася о..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Щонайменше 15 людей загинуло, ще 70 постраждало внаслідок обвалення мосту метро в Мехіко. Трагедія сталася о пів на одинадцяту вечора поблизу станції «Олівос». Саме тоді по мосту йшов поїзд. Частина споруди разом із вагонами впала на автодорогу, приваливши кілька машин.

Причиною стало те, що в одну з опор моста врізався автомобіль.

На місці події працюють рятувальники й пожежники. Намагаються знайти живих. Постраждалих доставляють до лікарень.

Обвалення сталося на 12-й лінії столичного метро. Її будували, коли мером Мехіко був нинішній міністр закордонних справ Марсело Ебрард. Тоді будівництво супроводжувалося численними скаргами й звинуваченнями в порушеннях. Ебрард висловив співчуття сім’ям загиблих на своїй сторінці у твіттері.

Влада обіцяє розслідувати інцидент і притягти винних до відповідальності.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Мехіко обвалився міст метро — загинуло щонайменше 15 осібОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуГонконг посилив закон про нацбезпеку«Відновлення правосуддя для України»: 44 країни в Гаазі підтримали створення трибуналу для РосіїФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄСТрьох американських військовиків убито внаслідок атаки дрона в ЙорданіїТайвань відігнав катер берегової охорони КНР від своїх островів Цзіньмень137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїФермери блокують автомагістралі в усій ІспаніїООН ухвалила першу глобальну резолюцію щодо штучного інтелекту

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: