29.05.2024
Телеканал NTD

Трамп запустив онлайн-платформу для комунікації зі своїми прихильниками

Трамп запустив онлайн-платформу для комунікації зі своїми прихильниками

45-й президент США Дональд Трамп запустив онлайн-платформу для публікацій в інтернеті. Там з'явився блог, де можна..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

45-й президент США Дональд Трамп запустив онлайн-платформу для публікацій в інтернеті. Там з’явився блог, де можна публікувати відео, повідомлення та фото, а ще ділитися ними у твіттері та фейсбуці.

Водночас у самих цих соціальних мережах сторінки Трампа, як і раніше, заблоковані. До того ж Фейсбук планує розглянути питання про те, щоб зробити цю заборону постійною.

Поки неясно, чи перетворять вебсайт на повноцінну соцмережу. Там неможливо створювати облікові записи користувачів чи відповідати на повідомлення Трампа. Поки експрезидент — його єдиний автор.

Фейсбук і Твіттер заблокували Дональда Трампа після інциденту 6 січня, коли група людей увірвалася до Капітолія. Тоді загинуло кілька людей. Водночас у своєму відеозверненні, опублікованому того дня, Трамп закликав своїх прихильників мирно розходитися по домах.

Після блокування Трамп у спілкуванні з людьми покладався на розсилку електронною поштою. У березні ж ексрадник його виборчої кампанії Корі Левандовські казав, що через три-чотири місяці Трамп запустить власну соціальну мережу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Трамп запустив онлайн-платформу для комунікації зі своїми прихильникамиПарламент Туреччини схвалив заяву Швеції на вступ до НАТОФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄСІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»Пожежі в Колумбії президент оголосив стихійним лихомВ Індонезії через повені та зсуви гинуть людиПо підземних об’єктах хуситів завдали ударів у ЄменіСотні тисяч людей у Мексиці вийшли на протест проти президента країниВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіУ М’янмі запровадили обов’язкову військову службу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: