25.06.2024
Телеканал NTD

Цеглинка за цеглинкою: нью-йоркський «Леголенд» майже добудували

Цеглинка за цеглинкою: нью-йоркський «Леголенд» майже добудували

Ось так, цеглинка за цеглинкою, добудовують парк «Леголенд» у Нью-Йорку. Робітники доробляють фігури, а також перевіряють,..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Ось так, цеглинка за цеглинкою, добудовують парк «Леголенд» у Нью-Йорку. Робітники доробляють фігури, а також перевіряють, чи все добре працює.

Розважальний комплекс збираються відкрити цього літа. Це на рік пізніше, ніж планували раніше — корективи внесла пандемія.

[Метт Бестерман, менеджер «Леголенду»]:
«Штат Нью-Йорк торік зробив паузу на кілька місяців. Потім ми відновили будівництво».

Тепер робітники прагнуть зробити все вчасно.

[Метт Бестерман, менеджер «Леголенду»]:
«Курорт “Леголенд-Нью-Йорк” відкриється цього літа. Це буде дев’ятий тематичний парк “Леголенд” у світі й третій у Північній Америці».

Пандемія сповільнила не лише будівництво, а й проєктування парку.

[Енді Мартін, креативний директор проєкту]:
«Щодо дизайну, то, якщо раніше ми зустрічалися й обговорювали всі малюнки наживо, то потім довелося робити це віддалено через камеру. Це довше і складніше. Було непросто».

У парку з’являться нові атракціони. Серед них Factory Adventure Ride, що застосовує технологію розпізнавання облич. Вона допомагатиме робити маленькі фігури гостей.

І, звісно ж, у парку буде чимало кубиків лего.

[Метт Бестерман, менеджер «Леголенду»]:
«У тематичному парку й готелі — 30 мільйонів кубиків лего. Також є 15 тисяч лего-фігурок».

Цього року на території курорту також планують відкрити готель. Однак якою буде його заповнюваність, поки невідомо, бо у світі й далі діють карантинні обмеження.
Коротке посилання на цю сторінку:

Цеглинка за цеглинкою: нью-йоркський «Леголенд» майже добудувалиВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: