29.04.2024
Телеканал NTD

Ресторан із бортовим харчуванням допомагає сеульцям зануритися в атмосферу польоту

Ресторан із бортовим харчуванням допомагає сеульцям зануритися в атмосферу польоту

Стюардеси, посадкові талони й вікна, стилізовані під ілюмінатори. У Сеулі відкрився ресторан з авіаційним харчуванням. Тут..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Стюардеси, посадкові талони й вікна, стилізовані під ілюмінатори. У Сеулі відкрився ресторан з авіаційним харчуванням. Тут можна зануритися в атмосферу польоту, яку за час пандемії багато хто вже призабув.

[гість ресторану]:
«Я прийшов сюди, щоб згадати (стан, який виникає під час подорожі). Ця їжа та інтер’єр дають мені відчути, ніби я й справді в літаку. І їжа на смак така ж. Тож це чудово».

Гостям подають страви з рису й усілякі напої.

[гостя ресторану]:
«Іноді мені сумно, коли згадую про минуле. Але зараз я насолоджуюся цією імітацією польоту, і мені здається, що я подорожую. І їжа тут смачна. Я задоволена».

У 2020 році в Південній Кореї внутрішні й міжнародні авіаперельоти здійснило коло 40 мільйонів пасажирів. Це майже на 70 % менше, ніж роком раніше.

Південнокорейська авіакомпанія відкрила ресторан із бортовим харчуванням, щоб підбадьорити людей. Заклад працюватиме до 28 липня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ресторан із бортовим харчуванням допомагає сеульцям зануритися в атмосферу польотуНайбільший у світі айсберг зняли на відео в Західній АнтарктидіПівнічна Ірландія відкриває нову віртуальну продюсерську студіюБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тиші«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви Марії2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїДесятки повітряних зміїв злетіли в небо над індійським АхмадабадомВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в Римі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: