29.05.2024
Телеканал NTD

Ремонт велосипедів допомагає перевиховувати важких підлітків в Австралії

Ремонт велосипедів допомагає перевиховувати важких підлітків в Австралії

Ці зламані велосипеди стали своєрідним методом виховання важких підлітків в австралійському місті Г'юонвілл. У місцевій майстерні..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Ці зламані велосипеди стали своєрідним методом виховання важких підлітків в австралійському місті Г’юонвілл. У місцевій майстерні їх вчать ремонтувати двоколісний транспорт.

[Стів Роуз, поліціянт]:
«У Г’юонвіллі ми часто чуємо, що дітям немає що робити, їм нудно. І, можливо, тому в них виникають проблеми. А ця програма діє в позашкільний час, тому тепер у них є якась мета, є заняття».

Програма для важких підлітків діє вже сім років.

[Ентоні Едлер, координатор програми Risdon Vale]:
«У такому віці з різних причин можуть виникнути труднощі в школі чи сім’ї. Підлітки стикаються з додатковими перешкодами у своєму житті, тому ми підтримуємо їх і використовуємо для цього велосипеди».

Відремонтовані велосипеди продають, і підлітки за свою працю отримують гроші.

[Нельсон Блітман, школяр]:
«У школі нічого не заробиш. Там просто ставлять хороші оцінки. А тут ми працюємо і щось отримуємо. Це значно приємніше».

Та головне, школярі тут здобувають упевненість у собі, уміння працювати та інші корисні навички.

[Мейсон Берр, школяр]:
«Тепер я легше справляюся з проблемами й ліпше контролюю ситуацію».

Цю програму спочатку розпочали в Гобарті, що за 40 кілометрів від Г’юонвілла. Оскільки проєкт успішний, його планують розширювати.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ремонт велосипедів допомагає перевиховувати важких підлітків в АвстраліїКоролева Данії неочікувано оголосила, що зречеться престолуТроє жителів Японії виступили проти «расової упередженості»Lucasfilm подає до суду на чилійську автомийку за плагіат «Зоряних воєн»Туніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарствоДо 12 років каторжних робіт засудили двох підлітків у КНДР за перегляд південнокорейських кліпівКаталонія почне жорстко економити воду через велику посухуРік після землетрусу: як у Туреччині відновлюють життяВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіМігранти масово перебираються через загородження на кордоні та здаються прикордонникам США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: